Onze dienstverlening

Transparante financiële en fiscale dienstverlening voor het MKB, ook buiten onze regio.

Administratie

Ondernemers moeten een boekhouding bijhouden. De boekhouding geeft op de eerste plaats inzicht. U weet precies hoe uw onderneming er financieel voorstaat.
De boekhouding is ook de basis voor uw belastingaangifte (omzetbelasting inkomstenbelasting, loonbelasting, vennootbelasting enz.). De Belastingdienst stelt daarom wettelijke eisen aan een deugdelijke administratie.
Heeft u voor een bepaalde investering financiering nodig? De bank zal dan ook eisen stellen aan uw boekhouding.

Administratie uit handen
K&G Administratie en Belastingadvieskantoor kan u al deze werkzaamheden uit handen nemen. Dat is voor u een zorg minder!
Wij kunnen u op verschillende manieren helpen, manieren die u zelf kunt aangeven wat u wenst, per maand of kwartaal rapportage. De administratie kan zowel digitaal worden aangeleverd of persoonlijk door ons worden opgehaald.

 

Geen invoerwerk meer
Veel handmatig invoerwerk kunt u voorkomen door de bankafschriften digitaal in te lezen. Dat bespaart tijd en dus geld.

Wij werken met vaste prijsafspraken

Je weet van te voren dus altijd waar je aan toe bent

logo K & G

Belastingadvies

De Belastingdienst maakt het belastingplichtigen steeds gemakkelijker. De gegevens die de Belastingdienst al van u en uw onderneming kent, zijn vooraf al ingevuld in uw aangifte. Met één druk op de knop, is alles geregeld.

Maar pas op! U loopt zo het risico dat u te veel belasting betaalt. Want de Belastingdienst houdt bijvoorbeeld geen rekening met de verdeling van de aftrekposten tussen u en uw fiscale partner. Bij een DGA wordt het belastbaar inkomen bepaalt door de aftrekposten in box 1 maar worden al deze aftrekposten wel toegepast?

Mis geen aftrekposten!
Belastingplichtigen missen jaarlijks voor vele miljoenen aan aftrekposten. Daardoor loopt u het risico dat u te veel belasting betaalt. In uw aangifte zijn alle gegevens al ingevuld die de Belastingdienst van u kent. Maar daarin staan vaak niet de aftrekposten zoals:

  • ziektekosten
  • giften
  • kosten van hypotheek advies
  • taxatiekosten eigen woning

Laat uw belastingaangifte daarom verzorgen door een specialist. K&G Administratie en Belastingadvieskantoor kent alle ins en outs van de belastingwetgeving. U weet zeker dat u niet te veel belasting betaalt.

Belastingadvies op maat
Elk jaar verandert er wel iets in de belastingwetgeving. Dat maakt aangifte doen tijdrovend en ingewikkeld. K&G Administratie en Belastingadvieskantoor weet welke regels belangrijk zijn voor uw bedrijf. Wij verzorgen uw aangifte professioneel  en volledig. Het enige wat u hoeft te doen is alle documenten te verzamelen en een afspraak met ons te maken.

Méér dan belastingadvies
​Voor uw aangifte inkomstenbelasting heeft u een deugdelijke boekhouding nodig en eventueel een jaarrekening. Beide kunnen wij voor u verzorgen. Voordeel daarvan is dat wij goed op de hoogte zullen zijn van uw zakelijke en persoonlijke omstandigheden. Daardoor kunnen wij uw aangifte nét wat slimmer voor u regelen. Vanzelfsprekend verzorgen wij voor u alle contacten met de Belastingdienst en komen wij op voor uw belangen.

logo K & G

Wilt u meer informatie?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte of afspraak!

Salarisadministratie

Al ondernemer bent u wettelijk verplicht om een salarisadministratie bij te houden. Dit zelf doen vereist allereerst vakkennis, het is een complexe materie. Weet u exact hoe u een bruto- en nettoloonberekening maakt, een jaaropgave opstelt en een aangifte loonheffing indient? Ook de fiscale en sociale wet- en regelgeving dient u van voor naar achter te kennen. Dit is een hele klus aangezien de regels continu veranderen. Naast het feit dat het de nodige kennis vereist, is het ook vaak een tijdrovende klus. Deze taak dient u namelijk maandelijks uit te voeren. U kunt deze tijd zeer waarschijnlijk ook goed besteden aan andere zaken.

Uitbesteding van de salarisadministratie is een uitstekende manier om meer tijd vrij te maken voor uw kerntaken en zeker te weten dat alles perfect is geregeld. Als u uw salarisadministratie uitbesteedt aan K&G weet u dat het correct en tijdig uitgevoerd wordt. Wij ontzorgen u graag door u het werk van de salarisadministratie uit handen te nemen.

Ondernemersadvies

Maar weinig zelfstandig ondernemers kijken ernaar uit om hun administratie bij te houden. Maar uitstellen, is vragen om problemen. Een bijgewerkte administratie geeft op de eerste plaats inzicht. U weet precies hoe uw onderneming er financieel voorstaat.
Een deugdelijke administratie is ook een wettelijke verplichting. Het vormt namelijk de basis voor al uw belastingaangifte. Houd daarom uw administratie regelmatig bij of besteed dit uit. Wij nemen u deze zorg graag uit handen.

MKB advies nodig? Als eigenaar van een onderneming heeft u duizend dingen aan uw hoofd. U neemt vaak alle beslissingen zelf. Veranderingen zijn aan de orde van de dag, soms vergen deze meer tijd en aandacht dan vooraf verwacht. Voor deze en andere situaties, groot of klein, heeft u vaak behoefte aan specialistische kennis. Aan iemand die op uw niveau met u meedenkt en u van advies kan voorzien. MKB Advies Partners heeft deze specialisten.

Adres

K & G Administratie en Belastingadvies
Beeleart van Bloklandweg 41
2975 BW Ottoland

KvK: 30216600
BECON Nummer : 698453
Bank: NL03SNSB0909219710