K & G Administratie en Belastingadvieskantoor

Transparante financiële en fiscale  dienstverlening voor het MKB, ook buiten onze regio.

Even voorstellen

Wij zijn een Administratie en Belastingadvieskantoor met meer dan 25 jaar werkervaring in de Financiële en Fiscale dienstverlening. Met een groot diversiteit aan cliënten door heel Nederland helpen wij onze cliënten met veel passie en plezier. Persoonlijk contact hebben wij dan ook hoog in het vaandel staan. Onze eerste zorg is dat uw financiële administratie op orde is. Wij helpen u om uw financiële administratie op te zetten en bij te houden en in te richten naar de huidige regelgeving. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in belastingzaken voor MKB en van ZZP'ers. Over al uw financiële en fiscale verplichtingen kunnen wij u dus prima informeren en adviseren.

Uw persoonlijke verhaal

Minstens zo interessant vinden wij het verhaal achter uw bedrijf en de cijfers, wat wilt u bereiken met uw bedrijf, welke wensen en doelen heeft u?

Wie een bedrijf heeft, gaat het doorgaans niet puur en alleen om winst maken. Ondernemers willen ook iets betekenen voor anderen. Klanten zorgen uit handen nemen. Opdrachtgevers goed advies geven. In dit soort verhalen zijn wij geïnteresseerd. De cijfers laten zien hoever u al op weg bent met uw doelen. Wij helpen u graag inzicht te krijgen in die cijfers, en uw Financiële en Fiscale zaken op een efficiënte manier in te richten.

Adres

K & G Administratie en Belastingadvies
Beeleart van Bloklandweg 41
2975 BW Ottoland

KvK: 30216600
BECON Nummer : 698453
Bank: NL03SNSB0909219710